登录站点

用户名

密码

diasljk003d的instagram日志

diasljk003d的主页 » TA的所有ins日志 » 查看ins日志

lge etter alder

已有 199 次阅读  2011-11-10 18:47   标签nike  free 

Ønsker dette dokumentet til den første linjen er fortsatt sliter i den enkle tap av flertallet av de troende!
Så en mann, spiller fra min mors skjød, vet vi at siden vil være en Tuoyou Ping, vil det være en slug, vil det være mye å snakke om noen av endeløse problemer og bekymring, men han fortsatt hilste på meg modig komme。
Det var siden da, var han mer enn en identitet, strippet for favør, mer en trøbbel, strippet av rolige, mer av en da, strippet vill, mer enn en skjennepreken , strippet av omsorg! Men det aldri synes holde noe mot meg ekstra!
Jeg har vært hans lillesøster! At han hadde beskrevet mange ganger i dagboken til veloppdragen søster (selv om det er noen grunn egentlig ikke vet hva jeg skal skrive en dagbok)!
Han er min mest kjære bror! I dag vil han såre litt å lage et oppstyr over denne ferien ! Håper min bror er en slik festival i løpet av de siste kan utføres smidig, og gjøre sine egne "Yasuo" business! Bror, lovende du Oh!
Har en slik person, som synger sanger inne, "glemte hvordan det startet," Dette er som en sanger av en sang。 Faktisk, når du sier, fordi å se regn, men også veldig kjekk, finner jeg noen øyeblikk, begynte å like meg, jeg egentlig ikke husker det øyeblikket når det er så romantisk!
Kan ikke huske begynnelsen ingen rolle, fordi vi elsker hverandre gjennom livets mest arrogant av dagen, da dette er vår favoritt sang sammen! Som forsvant i vinden of Love, som druknet i et hav av lyd ord, de i ned gang i den tåkete minne, var den mest sprø mest trøbbel de mest entusiastiske, fordi det var et annet utseende, og viser merkelige glans! Du er et sjenert barn! Du tok meg i armen, vendt mot stjernene si, jeg elsker deg! Jeg vet du sa meg, du sta, men nektet å innrømme! Se på din lille subtile, og mitt hjerte er glad og beveger seg sakte, vet du? Kjære, jeg elsker deg! Fordi lignende, så forelsket!
Nylig du har i tankene en masse problemer, kan jeg ikke gjøre noe, jeg bare vil ha deg lykkelig, og god også! Dette blir din siste singel delen, tror jeg, må du tro Oh!Stor plomme baby!
Har en slik person, for å forstå pre-og post-kontrast så mye om! Sammen før, du er veldig stille fordi jeg er flink, jeg føler også som deg! Men en natt, alle inntrykk av at alt forandret seg, fordi vi er gale, gale flokete!
Ha ha! Kom sammen, er det rent bevisst arrangement deg! Men takk for dine bevisst, la meg i de mest enkle high school karriere med lidenskap for øyeblikket。(Det Kinji varmeste, men aldri kontaktet lenge。) Crazy fangst slapstick er viktig, uunnværlig for hverandres beundring, og jeg misunner din trening og temperament, som du mine livlig og gir ikke mening, fordi vi er tiltrukket av hverandre med komplementære, som Jordens magnetfelt。 Etter skolen å spise på torget for å bringe deg det grapefrukt, så jeg vet ikke hvordan du liker grapefrukt ah? Tangled up!
Jeg beklager å si noen ting, som deg, er det visse å gå på show, det var min første opptreden på scenen Oh, crazy forberedelse, er resultatet ikke spesielt god, Oh, moro。 Fordi det er ingenting som holder deg gråte, egentlig kaste de døde!
Hey, den gamle Yan la ham forbi, er han ikke en så god prinsesse, så ikke se den!Enten til ryggen hans, vi så få tak i ferske, bedre enn ham! Ignorer ham!
God gøy også oh, mine glass Princess (jeg håper ingen vil feil ha)。 Oppriktige håp at dette er din siste singel seksjon!
Na jente!
Det er en slik person, er du veldig bra, veldig bra,nike lunarglide dame, det er en absolutt Santa Claus, men du valgte å gjøre mitt stjerner, omgitt ved min side, gi meg lys og varme, gi meg styrke, gi meg fortvilelsen tid til å gi meg den største oppmuntring og klemmer。
Du ved midnatt, går hjem hos meg, er du redd for mørket, bak meg aldri forråde, du i regn, regn, treffer kroppen, rå så rå, så ga du meg middag kommer oppgjørets time, da jeg bodde。 klærne var våt, kald wow kult fliser, du jeg ikke spiser, bortsett fra noe annet, gå til supermarkedet for å kjøpe mat, lage mat til meg, jeg går ikke sulten, ikke jeg er ikke lykkelig。 Du sier at du ikke vet hva du skal gjøre for meg, men du bo hos meg, enn jeg er en person til å føle seg varm og mer!
Mange takk, da vet jeg ikke hvordan jeg skal si det, selv om du er min Tuoyou Ping, men jeg tror jeg liker er at alle Pidianpidian bak i barnet ditt! I år i dag, er en ferie du håper at neste år i dag, ser du glad for å møte blomsten mest strålende smil, kaller du Reiko,nike free 7。0 dame, er den største gevinst i tre-Ning! Husk, nåvel, jeg er hjemme!
Artikkelen rangert rekkefølge etter alder, selvfølgelig, den første født foran deg, kjære ikke bekjempe munnen ah! Det er mange venner, er plassen begrenset, ikke elleve navngitt, bare håper at alle vennene dine kan være veldig glad, kan livet være full av kjærlighet!

分享 举报